28 Mar 2014

Dil pratiği yapmak için yurtdışına gitmenize gerek kalmadı!


İngilizce Konuşma Kampımız 15-25 Temmuz ve 5-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında Seferihisar Doğanbey’de. (İstanbul’dan başvuranlar, kamp başlama tarihinden bir gün önce grupla geleceklerdir)
İşte merak edilenler:
Kampta sadece Türkiye'den değil, başka ülkelerden de katılımcı gelecek. Günde 3 saat İngilizce pratiğine yönelik aktiviteler yabancı gönüllü eğitmenlerce hazırlanacak ve uygulanacak, 2-3 saat gönüllü çalışma yapılacak. Tabi ki oyunlar da var. Kamp alanımız denize sıfır mesafede olduğu için gün içinde ders ve aktiviteler dışında bolca serinleme ve su aktivitelerine katılma şansınız olacak.
Özellikle dil pratiği yapmak veya konuşmasını hızlandırmak isteyen 16 yaş üstü herkese açık.
Kamp süresince 1 kez discovery diving (keşif dalışı olup bilmeyenler bile öğrenecek), 1 kez Efes Meryemana Şirince gezisi yapılacak.
Kampta 3 liderimiz 1 cankurtaranımız ve 5 yabancı gönüllü eğitmenimiz olacak.
Katılımcı sayımız 20 ile sınırlı.
Yemekler 3 öğün tabldot şeklinde düzenlenecektir. Bir gün serbest Mutfak çalışması var. Yani herkes kendi ülkesinin yemeğini yapabilecek.
Konaklama, çadırda ya da gruplar halinde ahşap evlerde yapılacak. Lütfen uyku tulumlarınızı ve matlarınızı da getiriniz.
İngilizce Konuşma Kampı bir dil okulu ya da yaz okulu programı DEĞİLDİR!
Bildiklerinizi kullanacaksınız, neyi öğrenmeniz gerektiğini anlayacaksınız..

Sorularınız için info@upegem.com
2013 yılında yapılan kampın fotoğraflarına www.facebook.com/upegem adresinden ulaşabilirsiniz!
Bu proje GENÇTUR- Seferihisar Engelliler Kimsesizler Alternatif Su Sporları Gençlik ve Spor Derneği (SEKADER) ve UPEGEM işbirliği ile düzenlenmektedir.
www.upegem.com / www.genctur.com /www.sekader.org

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı