25 Şub 2014

GENÇTUR Sonunda İzmir'e geldi!



Artık, Egeli Gençlerin Dünya’ya açılan bir kapısı var
 U P E G E M
Uluslar arası Proje  Eğitim Gençlik Merkezi

İzmir ve Ege bölgesindeki Liseli veya Üniversiteli tüm  gençler  gezmek, görmek, kendini geliştirmek, dil öğrenmek, çalışma  kamplarına katılmak, yurtdışında eğitimine devam etmek, staj yapmak ve akıllarına bu konuda gelebilecek her şey için UPEGEM’e   danışabilecek ve ekonomilerine en uygun seçenekle dünyaya açılacaklar.

UPEGEM,  35 yıllık deneyimiyle Türkiye’de Gençlik Turizmi konusunda lider olan GENÇTUR’u İzmir’e getirerek bir ilke imza atıyor ve bundan büyük onur duyuyor.
Ayrıca, birçok Eğitim Kurumunun, Yabancı Dil Okulunun, gençler ve çocuklar için özel organizasyonlar yapan Kuruluşların da Ege’deki temsilcisi ve sesi oluyor.

UPEGEM aynı zamanda Avrupa Birliği projeleri yapıyor, ortak oluyor, gençler, sivil toplum kuruluşlarıyla ve konuyla ilgili her yaştaki Egeliyle bu projelere katılıyor ya da gönderen taraf oluyor.

Bundan başka, gençlerin iş hayatına başlamadan önce ihtiyacı olacak bilgi ve deneyime dayalı eğitimler, fikir atölyeleri de sunulacak diğer hizmetler olacak. Bunların bir bölümü de ücretsiz ve sadece destek amaçlı olacak.

UPEGEM’in bir diğer uğraş alanı ise kurumlara yönelik hizmet içi eğitimler, sosyal sorumluluk projeleri,  sosyal medya yöneticiliği ve danışmanlığıdır.

UPEGEM’in kurucularından biri Kevser Yavuz Çimenli’dir. 2006-2012 yıllarında GENÇTUR İstanbul’da Gönüllü Çalışma Kamplarında danışman, Kadir Has Üniversitesi Sosyal Girişimcilik Sertifika Programlarında eğitmen ve TEMA, TEGV gibi çeşitli Sivil Toplum kuruluşlarında profesyonel olarak çalıştı ve yerel yönetimlerle özel sektörlerin işbirlikleri konusunda projeler yaptı ve yürüttü.

Diğer kurucu ortak olan Melek Sarı Yüm, 16 yıl İstanbul’daki reklam sektörü ve özel televizyonlarda yaratıcı ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Kuruluşundan bu yana GENÇTUR’ludur ve uzun yıllardır önce yalnız sonra kızıyla Avrupa’da gezmedik, görmedik ülke bırakmamıştır. Son yıllarda deneyimlerini sivil toplum kuruluşlarına ve Avrupa Birliği projelerine aktarmaktadır.

İster  çocuk, ister genç, ister genç gönlü olan biri olun. Niyetiniz gidip görmek, yaşamak, öğrenmekse UPEGEM’de  mutlaka  sizin ekonomik koşulları uygun bir alternatif bulunur.

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı