2 Kas 2010

BARSELONA'YA GİDERKEN


Aralık ayının ilk haftası gidiyorum. şimdi araştırma yapma vakti. Nereye gidilecek, ne yenecek, ne içilecek, akşamlar nerede geçecek???? http://tr.wikipedia.org/wiki/Barselona biraz heyecanlı biraz da korkakça bir gidiş bu. 3 gün önemli konularda birleşmiş milletler ve AB 2011 öncelikli konusu olan Gönüllülük aktiviteleri hakkında görüşmeler var. Sonra Genel Kurul Toplantısı ve İspanyol Şarabı ile geçecek 2 güzel gece.


Her gidiş bir hüzün barındırıyor içimde. Bu en çok gitmek-görmek istediğim yer daha olsa, bi yerden bi yere konma, göçme hüznüm bir türlü bırakmıyor peşimi. Sizde de öylemidir? Her seferinde geri dönmeyeceğinize dair bir his kaplar mı içinizi?

Bugün pazar. Sabah 8 de başlayan yine koşturmalı hal bugün de varlığını kordu yaşamımda. Değerlendirme toplantısının tartışmalarından sonra akşam eve 1 kilo balıkla geldim. İçimde biraz İspanya heyecanı biraz da kaygısı. Gitmekten bu kadar keyf alırken gitmenin bu kadar kaygı yaratması neden? Kaygım ancak İspanya'ya indiğimde bitecek.

1 yorum:

Ed dedi ki...

Sen baya baya milli göreve gidiyorsun galiba oraya temsile:)

O değilde neden blogunu yetişkin içeriği yaptın.Gören korkacak ne var içeride diye girmeden çat diye girmek istediğinize emin misiniz uyarısı çıkıyor:P

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı